Management Assistent (0,8 fte)


 Ben jij de daadkrachtige persoonlijkheid die de juiste prioriteiten weet te stellen? Schakel je snel en werk je zorgvuldig, met een focus op betrokkenheid en resultaat? Dan hebben we een hele mooie functie voor je bij de faculteit Industrial Engineering and Innovation Sciences (IE&IS)!
Position
 
Non academic staff (supporting staff)
 
Irène Curie Fellowship
 
No
 
Department(s)
 
Industrial Engineering and Innovation Sciences
 
FTE
 
0,8
 
Date off
 
02/07/2023
 
Reference number
 
V39.6691

Job description

Je maakt deel uit van de afdeling Education and Student Affairs (ESA) dat een breed scala aan diensten biedt ter ondersteuning van het onderwijs, zoals advies aan studenten, docentondersteuning, roostering, internationalisering, marketing & werving, kwaliteitszorg, examen- en onderwijsadministratie, ondersteuning van de examencommissies en onderwijsbeleid. 

Je beheert alle secretariële en administratieve processen rond het ambitieuze onderwijsinnovatieprogramma van de faculteit dat de komende jaren wordt uitgerold. Je bent de rechterhand van de projectmanager en je werkt nauw samen met je collega’s van het subteam Education, Coordination & Innovation (ECI). Daarnaast coördineer en administreer je de werving van student-assistenten die worden ingezet in het onderwijs.

Samen met je collega management assistent ben je verantwoordelijk voor de secretariële, administratieve en ondersteunende werkzaamheden t.b.v. de afdeling ESA. Zo vorm je het aanspreekpunt in contacten en plan je afspraken in. Je bereidt vergaderingen voor, notuleert ze en handelt ze af. Je bent aanspreekpunt voor facilitaire zaken. Je plaatst bestellingen en draagt zorg voor voorraadbeheer van de afdeling.

Job requirements

  • Je bent een enthousiaste, proactieve en daadkrachtige professional met een (bijna) afgeronde opleiding op minimaal mbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een afgeronde secretaresse opleiding.
  • Je werkt zelfstandig maar bent wel een teamspeler door op een prettige en stimulerende wijze binnen een team te functioneren.
  • Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden, het vermogen om prioriteiten te stellen en je werkt nauwkeurig.
  • Je beschikt over gedegen kennis van Outlook, Word en Excel en je bent in staat je nieuwe systemen snel eigen te maken.
  • Schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een belangrijke vereiste.

Conditions of employment

Een boeiende positie binnen een internationale universiteit met aandacht voor jou als persoon. Je zit midden tussen de studenten, op een groene campus op loopafstand van het centraal station. Naast mooie architectuur, vind je er gevarieerde werkplekken en uitstekende sportfaciliteiten. Daarnaast bieden we jou:

  • Een arbeidsovereenkomst voor twee jaar via Euflex.
  • Een maandsalaris van minimaal €2.402,- tot maximaal €3.026,- bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring (schaal 6 cao Nederlandse Universiteiten).
  • Naast vakantiegeld, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Werktijden in overleg voor een optimale werk-privé balans.
  • Deels betaald ouderschapsverlof en een vergoeding voor reiskosten woon-werkverkeer, thuiswerken en internet.
  • Via EU-flex een premievrij pensioenregeling.

Information and application

Over de TU/e

De TU/e is een internationaal vooraanstaande universiteit die ingenieurs van de toekomst opleidt en de grenzen van wetenschap en technologie verlegt voor een betere wereld. Op de levendige en inspirerende campus werkt en studeert een internationale community van bijna 7.000 medewerkers en 13.000 studenten.

Meer informatie

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de vacaturehouder: Jet Custers, manager ESA, via email: h.j.j.m.custers[at]tue.nl of telefonisch: +31 40 247 2154.

Nieuwsgierig geworden? Op www.tue.nl/jobs vind je meer over werken bij de TU/e.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Via de solliciteer-knop ontvangen we graag je CV en brief met motivatie op uiterlijk 23 juni 2023.
We kijken uit naar je sollicitatie!

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

37 Job opportunities in Information Technology at Stanford University in United States

37 Job opportunities in Information Technology at Stanford University in United States