Medewerker LIS Workplace Devices (1.0 fte)


 
Position
 
Non academic staff (supporting staff)
 
Irène Curie Fellowship
 
No
 
Service(s)
 
Library and Information Services
 
FTE
 
1,0
 
Date off
 
30/06/2023
 
Reference number
 
V81.6724
APPLY NOW

Job description

De TU/e heeft bij Library and Information Services een vacature voor: 

Medewerker LIS Workplace Devices (0.8 - 1.0 fte) 

Vind jij het leuk om aan de slag te gaan met het verbeteren van logistieke processen en systemen, draai jij je hand er niet voor om bij een leverancier een offerte voor de nieuwste computer op te vragen en vind jij doorvoeren van wijzigingen in een digitaal systeem een fluitje van een cent dan is deze functie precies iets voor jou!   

Het team Workplace Devices: 

Je komt te werken op de afdeling Workplace Devices. Het is een dynamische afdeling en bestaat uit een mix van vaste medewerkers en TU/e studenten die samen verantwoordelijk zijn voor de bestelling, levering, registratie en installatie van alle ICT gerelateerde hardware op de Universiteit. Kenmerken van de afdeling zijn: een gezellige sfeer, open onderlinge communicatie, een soms gestructureerde chaos waarbij ons motto is altijd blijven lachen! Er is een grote hoge samenhorigheid onder alle collega’s waarbij iedereen bereid is om elkaar te helpen. 

De functie: 

Voor de functie zijn we op zoek naar een Super-user van Topdesk of iemand die bereid is Super-user te worden. Je wordt binnen het team het eerste aanspreekpunt voor vragen over Topdesk en je schakelt direct met de functioneel beheerders binnen de organisatie. Je kunt sjablonen aanmaken en aanpassingen doorvoeren in formulieren. Tevens ondersteun je bij de implementatie en uitvoering van acceptatietesten van nieuwe modules en instellingen in Topdesk. 

Een ander deel van je werkzaamheden bestaat uit het up to date houden van onze bestelprocessen, controleren van bestellingen en aanvragen van ICT gerelateerde offertes. Het proactief meedenken over verbeterprocessen met het oog op een prettige customer experience. Het goed administreren en registreren is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Je hebt, zowel in het Nederlands als in het Engels, contact met onze eindgebruikers en onze leveranciers en je bent ook een schakel tussen de verschillende afdelingen onderling. 

Job requirements

  • Je hebt tenminste MBO werk- en denkniveau, affiniteit met ICT en kennis van Topdesk of een vergelijkbaar systeem is een pré; 
  • Je vindt het leuk om in een soms hectische en chaotische omgeving te werken; 
  • Je kunt goed communiceren (woord en geschrift) in het Nederlands en het Engels; 
  • Administratieve ervaring en je kunt accuraat en gestructureerd werken; 
  • In staat analytisch te denken en om complexere processen te ontleden;
  • Je bent klantgericht en werkt graag samen in een team. 

Conditions of employment

  • Je komt te werken op een levendige en internationale campus, een interessante werkomgeving waarin je wordt gestimuleerd jezelf te ontwikkelen. 
  • Het fulltime jaarsalaris is maximaal € 3.336,- bruto per maand (conform schaal 7) en aanvullend ontvang je een vakantie-uitkering van 8% van het jaarsalaris en 8,3% eindejaarsuitkering.  
  • De TU/e biedt verder uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (sportfaciliteiten, opleidingsfaciliteiten, flexibel werken, hybride werken en veel vrijheid in je werk) en bovendien heb je zelfs 41 verlofdagen bij een 40-urige werkweek. 
  • Wij bieden een jaarcontract en bij goed functioneren wordt deze aanstelling na één jaar omgezet naar een vast dienstverband. 
  • Leren en ontwikkelen vinden we belangrijk. Daarom bieden we je gratis toegang tot trainingsprogramma's en een gunstige regeling voor werk-gerelateerd studeren. 
  • De TU/e ondersteunt hybride werken; met het oog hierop wordt er een thuiswerkvergoeding van €2,- per thuiswerkdag gegeven en een internetvergoeding van €25,- per maand. 
  • Parttime, flexibel en deels remote werken is ook mogelijk in deze positie. 
  • Een stimulerende en uitdagende werkomgeving in een leuk team. 

Information and application

Informatie

Heb je vragen over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Don Meuwissen, telefoon 040 - 247 4590, e-mail: d.g.m.meuwissen[at]tue.nl.  

Meer informatie over werken bij de TU/e vind je op de volgende internetpagina: https://www.tue.nl/werken-bij-tue/  

Sollicitatie: 

Je kunt reageren op deze vacature via onze sollicitatiepagina door te klikken op de button "Solliciteer nu / Apply now". Wij reageren niet op sollicitaties die op een andere manier bij ons terecht komen. De sluitingsdatum van de vacature is 30 juni 2023. Geschikte kandidaten worden al voor de sluitingsdatum uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Bij voldoende geschikte reacties wordt de vacature eerder gesloten. 

Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten.

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

37 Job opportunities in Information Technology at Stanford University in United States

37 Job opportunities in Information Technology at Stanford University in United States